Centre Excursionista Montserrat 1922 - 2022, 100 anys fent camí
Centre Excursionista Montserrat1922 - 2022, 100 anys fent camí

CALENDARI SORTIDES TEMPORADA 2017-2018

Calendari activitats CAM 2017-2018-2.pdf
Documento Adobe Acrobat [2.1 MB]
Calendari gràfic activitats CAM 2017-201[...]
Documento Adobe Acrobat [8.1 MB]

Com cada temporada posem a la vostra disposició el calendari de sortides d'aquesta temporada, en l'apartat de propera sortida teniu una practiques fitxa on trobareu tota l'informació, a banda cada dijous abans de la sortida podeu assistir a la reunió que fem al nostre local social per ultimar els detalls de la sortida.

 

MOLT IMPORTANT

 

NORMES BÀSIQUES DE PARTICIPACIÓ EN LES ACTIVITATS DE CAM

 Cal la majoria d'edat per assistir a qualsevol activitat organitzada pel CAM, un menor d'edat, podrà participar sempre que estigui acompanyat per un adult que es faci responsable i la activitat no representi cap perill ni pel menor ni pel grup.

 Es imprescindible estar en possessió de la llicencia de la FEEC en vigor . De no ser així, s’abonarà el preu establert per l'assegurança de dia en cada sortida.

 Totes les activitats organitzades per el CAM  es presentant al inici de cada temporada mitjançant un programa que del qual es don a coneixement a traves de tots els mitjans de comunicació del Centre, aquestes activitats poden ser modificades o anul·lades de mutu acord a les reunions prèvies que es fan abans de cada activitat, ja sigui per motius climatològics, de seguretat o per conveniència de l’organització del Grup.

 Cada activitat organitzada, te assignat un coordinador, aquesta persona es l’encarregat de comprovar si tots els participants compleixen els requisits mínims per desenvolupar l’activitat i d'informar tant al participant com al grup de l’incompliment si se’n dona el cas, i determinar l'actuació necessària. També recull el donatiu que cada participant ofereix com a fons per la Festa de Final de temporada.

 El CAM organitza una festa com última activitat de Temporada a la que està convidat tothom, hagi assistit o no a les activitats, i en la que es reparteixen obsequis oferts per diferents col·laboradors. No obstant serà necessari haver assistit a un mínim de tres activitats de la temporada en curs per tindre dret a obtenir algun d’aquests obsequis.

  

Club Alpí Montserrat

 

AJUDANS! . CAMPANYA 1 EURO PER RECUPERAR EL REFUGI

Ls teva aportació ens es molt valuosa, per tirar endavant un refugi renovat i actual. Podeu fer la vostra aportació al número de compte 0081.0049.54.0001893590.

Periòdicament anirem actualitzant la relació d'Entitats i Centres Excursionistes col·laboradors.

Més informació aquí.

COL·LABORACIONS

Centre Òptic del Bages
Grans descomptes, vine a veure-ho.
40% descomptes.pdf
Documento Adobe Acrobat [808.5 KB]

Xalet Refugi Rasos de Peguera

El Xalet Refugi Rasos de Peguera resta obert al llarg de l'any.

La Lídia i en Xevi, guardes del refugi us atendran molt amablement.

 

Informació reserves:

Telf:  640 161 482 (whatsapp o telegram)

xaletrasosdepeguera@gmail.com

Lidia Molano Mañas i Xevi Generó Boix

xaletrefugirasosdepeguera.wordpress.com

 

Notícies

Totes les notícies relacionades amb els nostres esportistes i qualsevol novetat de la federació. Aquí

Xalet Refugi dels Rasos de Peguera

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centre Excursionista Montserrat