Centre Excursionista Montserrat 1922 - 2012, 90 anys fent camí
Centre Excursionista Montserrat1922 - 2012, 90 anys fent camí

SECCIONS

Aquestes són les diferents seccions del nostre club, de les quals podreu participar en les activitats que proposem.

Formació i Activitats Guiades

Per tots els que volen anar a la muntanya amb les èines i coneixements necessaris per disfrutar amb seguretat de l'activitat, el Centre ofereix anualment cursos d'Orientació Nivells I,II i III, així com cursos de Tècnicques Hivernals I ,II,III, i de Seguretat a la Neu ( Nivologia, Arva i Allaus i Supervivència a la Neu).

També s'organitzen diverses activitats de muntanya ( trekking, senderisme...) conduïdes per guies de muntanya, amb titulació oficial i acreditació internacional.

 

Si vol demanar informació dels diferents cursos, reciclatges i activitats que organitza el CEM, pot dirijirse a aquesta adreça de correu electrònic:                                            formacio@centreexcursionionistamontserrat.cat

 

CEM Caminades (secció suaus):

Sortides de dificultat fàcil, d'un màxim de 10Kms i poc o nul desnivell. Matinals per descobrir indrets propers i iniciar-se en el món del senderisme.

CEM Senders (secció de senderisme):

Sortides de dificultat fàcil a mitjana, entre 10 i 20 Kms, per conèixer el nostre entorn més proper, practicar esport, fer noves amistats i sobretot passar-ho be!

CamíNens (secció de muntanya en familia):

Sortides mensuals per a totes les edats i nivells, pensades perquè puguin ser realitzades per nens i nenes conjuntament amb els seus familiars. En la nostra secció trobareu els tríptics de les sortides realitzades durant l'any així com algún resum de les mateixes.

Club Alpí Montserrat (secció de muntanya):

El Club Alpí Montserrat proposa per a cada temporada una serie de sortides de mitja i alta muntanya que es desenvolupen durant les quatre estacions i de les quals es confecciona un calendari i unes fitxes per a cada sortida.

Eder (secció d'escalada):

Des dels primers passos en escalada fins a les parets més agoserades i en totes les seves modalitats, lliure, artificial, mixte, glaç, les podreu trobar al nostre Centre.

Sub7 (secció de submarinisme): 

Des dels cursos d'una estrella fins als més avançats, us convidem a gaudir de les meravelles que tenim sota el mar. També podeu iniciar-vos amb el batejos, i compartir sortides amb nosaltres a diferents llocs del món.

Club Esqui Montserrat (secció d'esquí): 

Una secció que està dedicada, bàsicament, a l'esquí nòrdic i, quan ja no hi ha neu, a altres activitats a muntanya que ajuden a mantenir el ritme per encarar una nova temporada amb neu.

S.E.C.E.M (secció d'espeleologia):

Secció dedicada a organitzar sortides d'espeleologia. Hi podreu trobar un apartat amb el calendari de sortides i un altre amb la sortida detallada.

 

AJUDANS! . CAMPANYA 1 EURO PER RECUPERAR EL REFUGI

Ls teva aportació ens es molt valuosa, per tirar endavant un refugi renovat i actual. Podeu fer la vostra aportació al número de compte 0081.0049.54.0001893590.

Periòdicament anirem actualitzant la relació d'Entitats i Centres Excursionistes col·laboradors.

Més informació aquí.

COL·LABORACIONS

Centre Òptic del Bages
Grans descomptes, vine a veure-ho.
40% descomptes.pdf
Documento Adobe Acrobat [808.5 KB]

Xalet Refugi Rasos de Peguera

El Xalet Refugi Rasos de Peguera resta obert tot l'any. El guarda, el Jaume, us atendrà molt amablement.

 

Informació reserves:

Telf:  679743878

xaletrefugi@centreexcursionistamontserrat.cat

Jaume Palau Bardolet (Guarda del Xalet Refugi)

Pàgina del refugi

Notícies

Totes les notícies relacionades amb els nostres esportistes i qualsevol novetat de la federació. Aquí

Xalet Refugi dels Rasos de Peguera

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centre Excursionista Montserrat