Centre Excursionista Montserrat 1922 - 2022, 100 anys fent camí
Centre Excursionista Montserrat1922 - 2022, 100 anys fent camí

EN PELUT JA HA TORNAT DE LA BAFFIN ISLAND

En Pelut ja ha tornat de la seva aventura per la Baffin Island i ens explica la seva experiència:

 

"Per mi una experiència bastant dura. La sensació de soletat en un lloc tant remot i llunyà és immensa. Tan sols depens del teu company i ell de tu, no hi ha equip de rescat, no hi ha ningú a qui cridar. Tan sols depens de la teva força mental, i això es fa dur. A més la meteorologia no acompanya gens, ja que tot es tètric i no tens ganes ni de sortir de la tenda. Això si, el dia que surt el sol, t'hi quedaries a viure! És ben bé que és una cosa que s'ha de fer un cop a la vida! T'ensenya a coneixe't a tu mateix i saber fins on pots arribar.

La meva conclusió és d'una experiència positiva però molt forta. Moltes més estones de patir que no pas de disfrutar. Mai deixes de pensar amb amics, familia i gent estimada i això et fa ser fort en moments tensos! i pensar que quan tornis els hi podràs explicar, és el que et fa tirar endavant! Jo tinc la sort de portar aquell petit trosset de roba a la butxaca del meu forro, El Banderi de EDER, ell em motiva i em fa sentir més gran que tota la vall a on he escalat. Poguer ser el primer de tot el món en pujar a on no i ha pujat mai ningú, encara em fa ser més valent.

En fi, una experiència nova plena de sensacions extranyes i diferents a la resta fins ara viscudes per mi. Jo crec que a part del dit trencat i els peus destrossats, l'esforç ha valgut la pena, o almenys això crec..."

 

Si voleu veure més fotos cliqueu aquí

BAFFIN ISLAND

 

El passat dia 27 d'Abril, el Pelut acompanyat pel Josep Mª Esquirol van començar la seva aventura en direcció a Baffin Island, una gran illa al nord-est de Canadà, dins el cercle polar àrtic. En aquesta zona hi ha una gan concentració de grans parets de granet de més de 1.000 metres que es troben en els fiords, l'inconvenient més gran....el fred!! Que encara que estiguem a l'abril no perdona!!

El dimecres dia 12 va ser l'últim dia que vaig poder parlar amb ells, ja que tenen un telèfon satèl.lit per comunicar-se, que per cert no té massa cobertura i les comunicacions són complicades... Hem van dir que ja tenien la part de baix de la paret fixada i que a partir del dijous 13 començaven a escalar la part vertical de la paret, per tant porten uns 10 dies a la paret, els seus càlculs eren de 15 dies....

Seguiré informant!!

 

Ster

EL PELUT EN EL PODIUM DEL MILLOR ESPORTISTA

DAVID PALMADA UN DELS 15 MILLORS ESPORTISTES DE MANRESA

AJUDANS! . CAMPANYA 1 EURO PER RECUPERAR EL REFUGI

Ls teva aportació ens es molt valuosa, per tirar endavant un refugi renovat i actual. Podeu fer la vostra aportació al número de compte 0081.0049.54.0001893590.

Periòdicament anirem actualitzant la relació d'Entitats i Centres Excursionistes col·laboradors.

Més informació aquí.

COL·LABORACIONS

Centre Òptic del Bages
Grans descomptes, vine a veure-ho.
40% descomptes.pdf
Documento Adobe Acrobat [808.5 KB]

Xalet Refugi Rasos de Peguera

El Xalet Refugi Rasos de Peguera resta obert al llarg de l'any.

La Lídia i en Xevi, guardes del refugi us atendran molt amablement.

 

Informació reserves:

Telf:  640 161 482 (whatsapp o telegram)

xaletrasosdepeguera@gmail.com

Lidia Molano Mañas i Xevi Generó Boix

xaletrefugirasosdepeguera.wordpress.com

 

Notícies

Totes les notícies relacionades amb els nostres esportistes i qualsevol novetat de la federació. Aquí

Xalet Refugi dels Rasos de Peguera

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centre Excursionista Montserrat